Followers

Friday, March 30, 2012

"ATHIRA HUSNA NAK TUKAR BLOGLIST & FEED BLOG UNTUK APRIL!"

Assalamualaikum....


1st utk tahun ni masok pape event utk blog......waaahhhhh.......lame kot da x aktif nak blog2 ni....huuuu
firstly,pe yg ak kene wat, ak kene letak HEADER BLOG blog ATHIRA HUSNA  (DONE)








ok2....tuan blog pon soh xyah tulis pjg2 kan....so that, ak just follow je syarat2 yg dy suruh...mne la tau kot2 ak benasib baek kan....haaaa


1. click link ni : AMBANK DREAMER TO WINNER eCONTEST (DONE)
2. then,click "VOTE NOW" (DONE)
3. bila da keluar banyak-banyak gambar,tulis dalam kotak search by name,
    ATHIRA HUSNA (DONE)
4. da keluar gambar pelamin cantik pink + purple tu,click gambar tu..(DONE)
5. then,just click VOTE kat button yang warna merah..(DONE)


bila da siap,kat fb korang akan keluar benda ni tau,korang print screen,then paste kat entry korang..sebagai bukti korang dah undi:



ok,tu saje syarat nya.. then,da  boleh submit la link entry kat ruangan komen entry dy.....(DONE)


HADIAH DIA PON MENARIK OK!!!!.....JOM2 JOIN RAMAI2!!!

1 comment: