Followers

Tuesday, October 26, 2010

NAMA UNTUK ANAK WA


1st tym wei join contest ni....excited la plak...huhu

yg ni syarat2 dy...so ak pon buat la...huhu


1.lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.(sudah)

2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.(sudah)

RAJA IKMAL SHAH.

3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.(sudah)

4.tarikh tutup : 24hb 11 2010 SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE..agak agak dalam 14hb 11 

5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.(sudah)

6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)(sudah)

(act sape2 pon bole join....klo nak join,pi click kat gmbar bawah ni k...nnt kuar blog empunya contest ni   )





so kat bawah ni,adiah2 yg bakal dapat....nasib la ea...huhu

juara

cincin silver 925.original punya.saiz ikut saiz pemenang.(dapat cincin beb....i loike...huhu)


naib juara

 botol susu,hamper dari annakku dan poney,stok susu selama setahun digantikan dengan tudung indon (macam ekin bini mawi pakai tuh bersaiz dan warna ikut suka rasa lu,kain dijamin selesa dan lembut)
@
selendang macam yuna.lu boleh pilih nak kaler apa.siapa menang nanti kita bincang lu nak yang macammana.sekali dengan post wa kasi hadiah.jika pemenang lelaki wa akan kasi topup rm20 
(boleh pilih hadiah tapi satu jer)

tempat ketiga

topup celcom,maxis atau digi selama sekali berharga rm10

5 comments:

yuyu said...

tq sudi join

yuyu said...

tq sudi join...pemenang insyaallah akan diumumkan 14,15hb nov

diba said...

wah..ley plak ade contest cmni..hee

fariha_eha89 said...

kak diba=hehhehe...bole je....if kak diba nak amek,amek la =)

fariha_eha89 said...
This comment has been removed by the author.